Friday, January 6, 2012

Tudung Natasha-RM25 only!

Assalamualaikum dan Salam Jumaat :)

Tudung Natasha design baru kembali lagi! :p Peminat tudung ni yg dah biasa beli pasti tau kualiti tudung ni yg setanding dgn harganya. Dibuat dari material lycra bg body dan awning. Kelebihan tudung ni terletak pada awning yg tidak mudah patah/rosak. Jadi dapatkan sekarang sebagai koleksi anda!

Kali ni ada 2 pattern baru,sila perhatikan corak pada setiap gambar ye. Utk pengetahuan, kedua2 pattern ni saiz M, tp labuh tudung agak berbeza-Pattern 1 saiz M medium, bg yg inginkan saiz tudung agak menutup dada, anda boleh pilih pattern 2 :)

p/s: Nantikan update tudung terbaru dari Prettyintown Shoppe minggu depan!!

Harga: RM25 sahaja!

Code: NTB-1
Color: Gold
Size: M
Status: Sold out

Code: NTB-2
Color: Olive green
Size: M
Status: Sold out

Code: NTB-3
Color: Dark brown
Size: M
Status: Sold out

Code: NTB-4
Color: Dark peach
Size: M
Status: Sold out

Code: NTB-5
Color: Purple belacan
Size: M
Status: Sold out

Code: NTB-6
Color:Dark pink
Size: M
Status: Available

Code: NTB-7
Color: Purple
Size: M
Status: Sold out

Code: NTB-8
Color: Black
Size: M
Status: Sold out
Code: NTB-9
Color: Brown
Size: M
Status: Available

Code: NTB-10
Color: Dark peach
Size: M
Status: Available
Code: NTB-11
Color: Blue
Size: M
Status: Sold out

Code: NTB-12
Color: Grey
Size: M
Status: Sold out
===================================
Yg ni tudung 3tones update keluaran lpas. Tgal warna ni saja, lpas ni dah xrestock tau! Sesuai dpakai dgn baju kurung mahupun tshirt :)

Code: NT-11
Color: Sweet purple
Size: M
Status: Sold out



=====================================


Tudung Natasha Cotton Diamond

Tudung ni sgt cantik dan nampak mahal disebabkan beberapa faktor. Awning yg digunakan adalah material Thai Silk dan dihiasi dengan diamond gred A. Body tudung dari material cotton yg seperti diketahui ramai sgt sejuk dan sedap dipakai walau sehari suntuk! Kualiti jahitan pula tidak perlu dipertikaikan kerana tudung ini dijahit dengan teliti dan penuh kasih sayang. Hehe Ada siket je warna tp boleh masuk dgn byk warna baju!

Harga asal: RM29
Now: RM25 each!!



Code: NCD-3 
Color: Merah (wrna sebenar xterang sgt!)
Size: M
Status: Sold out

 
Code: NCD-4 
Color: Turquoise
Size: M
Status: Sold out

Code: NCD-8 
Color: Orange
Size: M
Status: Sold out

Code: NCD-10
Color: Dark red
Size: M
Status: Available



Code: NCD-17
Color: Brown orange
Size: M
Status: Available

 

Code: NCD-18
Color: Dark orange
Size: M
Status: Available

 
Code: NCD-21
Color: Salmon
Size: M
Status: Sold out

1 comments:

artie natasha said...

Suker sangat dengan desian tudung natasha nih. Sebab student like me, memang mudah dijaga dan senang sarung jer hehehehe... Singgah dari artienatasha.com blog walking dan sangat teruja dengan koleksi tudung2 terkini...

Thanks share admin... Artie harap more tudung natasha designs in the future :-)

Post a Comment

 
Designed by Whitey Mommy